Photo Gallery

Multimedia

Πίνακας Περιεχομένων

4/5/17

Ψηφίσματα συμπαράστασης από μηχανοδηγούς και προσωπικό ΤΡΑΙΝΟΣΕ


Η Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού ΤΡΑΙΝΟΣΕ και η αντίστοιχη Ένωση Προσωπικού Έλξης ΟΣΕ (μηχανοδηγοί) εξέδωσαν ψηφίσματα συμπαράστασης για την επαναλειτουργία της γραμμής Κόρινθος - Άργος - Ναύπλιο.
Σε ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Έλξης αναφέρει:
«Το Σωματείο μας διαχρονικά υποστηρίζει την ανάπτυξη του Ελληνικού Σιδηροδρόμου και τη σύνδεσή του με όλα τα αστικά κέντρα στην Περιφέρεια.
Στο πλαίσιο αυτό, πάγια θέση του Σωματείου μας είναι η επαναλειτουργία του σιδηρόδρομου στην Πελοπόννησο.
Θεωρούμε επιτακτική την ανάγκη για την επαναλειτουργία της σιδηροδρομικής σύνδεσης με το Άργος και το Ναύπλιο, καθώς και οι δύο αυτές περιοχές αποτελούν κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς, ιδιαίτερα κατά τη θερινή περίοδο, η οποία ξεκινά «επίσημα» τον επόμενο μήνα.
Το Σωματείο μας στήριζε και θα στηρίζει έμπρακτα κάθε προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση. Γι΄αυτό, στηρίζουμε και την Πρωτοβουλία των πολιτών για την επαναλειτουργία τώρα του τραίνου στην ΑΡΓΟΛΙΔΑ και σαν Διοικητικό Συμβούλιο αποφασίσαμε να την ενισχύσουμε προς την κατεύθυνση υλοποίησης του αιτήματος των συμπολιτών μας».

Η Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού ΤΡΑΙΝΟΣΕ σημειώνει:
«Για την επαναλειτουργία της γραμμής Άργος-Ναύπλιο και μάλιστα ενόψει της τουριστικής περιόδου, ενώνουμε την φωνή μας με αυτή της τοπικής κοινωνίας και δηλώνουμε πως θα είμαστε αλληλέγγυοι σε κάθε δράση που θα πραγματοποιηθεί προκειμένου να κυλήσει και πάλι το τρένο στις ράγες"
Λάβαμε επιστολή από την Πρωτοβουλία πολιτών για την επαναλειτουργία Τώρα του τρένου στην Αργολίδα. Μία πρωτοβουλία πολιτών και φορέων της Αργολίδας που αγωνίζονται να κυλήσει και πάλι το τρένο στις ράγες που συνδέουν το Άργος με το Ναύπλιο.
Η ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ διαχρονικά συντάσσεται και υποστηρίζει κάθε τέτοια κίνηση που στόχο έχει την ανάπτυξη του σιδηροδρόμου, ενώ πάγιο αίτημα του σωματείου μας είναι η επαναλειτουργία του τρένου στην Πελοπόννησο!
Ειδικότερα για την επαναλειτουργία της γραμμής Άργος-Ναύπλιο και μάλιστα ενόψει της τουριστικής περιόδου, ενώνουμε την φωνή μας με αυτή της τοπικής κοινωνίας και δηλώνουμε πως θα είμαστε αλληλέγγυοι σε κάθε δράση που θα πραγματοποιηθεί προκειμένου να κυλήσει και πάλι το τρένο στις ράγες! Στηρίζουμε σαν Διοικητικό Συμβούλιο απόλυτα την πρωτοβουλία των Πολιτών και καλούμε όλους τους αρμόδιους φορείς που εμπλέκονται να συναινέσουν στο συγκεκριμένο αίτημα!»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου